Portfolio – RedDiversBorneo.com

http://www.reddiversborneo.com

RedDiversBorneo.com adalah pelanggan kami yang membuka kalendar tahun 2018 ini dimiliki oleh syarikat Red Divers Sdn Bhd. beroperasi di Semporna, Sabah. Syarikat ini menyediakan perkhidmatan akviti perlancongan seperti selaman skuba, snorkeling dan lain-lain aktiviti di pulau-pulau berhampiran.

Kami telah diberi peluang untuk membangunkan satu laman web menggunakan CMSWordPress yang menjadi pilihan. Selain itu juga turut diberi kepercayaan untuk menguruskan sebarang urusan harian seperti tempahan & membalas maklum balas dari pengunjung yang memerlukan maklumat tambahan.

Keistimewaan laman web ini adalah mempunyai proses pembayaran digital yang menyokong sebarang pembayaran melalui beberapa kad kredit & debit ternama di seluruh dunia. Setiap urusan pembayaran tersebut sepenuhnya akan diterima oleh pemilik syarikat Red Divers Borneo manakala di pihak GOMBUGDOTNET hanya memantau status urusan pembayaran tersebut untuk proses tempahan seterusnya.

Pihak kami juga turut diberi tanggungjawab untuk menyediakan kandungan digital bagi kegunaan di laman web dan aktiviti pemasaran di pelbagai platform termasuk media sosial. Skop kerja kami juga turut melibatkan aktiviti fotografi di bawah air.  Pendek kata, Red Divers Sdn Bhd. memberi kebebasan sepenuhnya kepada kami untuk berkongsi pendapat & menyempurnakan projek ini tanpa sebarang banyak songeh. Terima kasih kami ucapkan. Sila lawati http://www.reddiversborneo.com